NOTÍCIES

Actualitat del CH Palafrugell

Adrián Candamio, segona incorporació per la temporada 2021/22

ch-palafrugell-logo

COMUNICAT OFICIAL

Adrián Candamio, segona incorporació per la temporada 2021/22

 

Palafrugell, 6 de juliol de 2021.- Adrián Candamio és la segona incorporació del Corredor Mató CH Palafrugell per la temporada 2021/22.

El gallec, de 25 anys i format a la pedrera del Liceo, fitxa pel club procedent del CP Vilafranca. Arriba a Palafrugell amb la il·lusió de tornar a competir a la màxima categoria estatal d’hoquei patins, on ja hi havia jugat una temporada amb el CP Cerceda, amb Juan Copa d’entrenador.

Candamio va ser el màxim golejador de l’OK Lliga Plata la temporada 2018/19 amb el Liceo B, amb 38 gols. En el seu palmarès també hi figura el títol de Campió d’Espanya Infantil de clubs (2011), a més d’haver estat Campió d’Europa Sub17 amb Espanya i Campió d’Espanya de Seleccions Autonòmiques (2012). 

El darrer curs l’ha tancat com a segon màxim golejador del Vilafranca amb 21 encerts. A més, Candamio era l’encarregat d’executar els xuts a bola aturada. Dels 21 gols, 6 han estat de penal i 6 de falta directa. També al Vilafranca va ser el pitxitxi de l’equip i segon màxim anotador d’OK Plata la temporada 2019/20.

El gallec, a més d’haver jugat al Liceo B, Cerceda i Vilafranca, ja va militar en un club gironí fa uns anys, quan va ser jugador del Shum Maçanet.

Se suma a les sis renovacions i al fitxatge de Romà Bancells

El seu fitxatge se suma al de Romà Bancells, recentment anunciat, i a les renovacions de Xavier Aldrich, Marc Figa, Borja Ramon, Sergi Canet, Caco Ceschin i el porter Jordi Pinsach.

Adrián Candamio

Foto: Laia Campos

 

 

Fes un comentari