AMB POC A PERDRE I MOLT A GUANYAR

El proper diumenge a les 12 del migdia, el CH Palafrugell visita la pista del FC Barcelona, un rival que a priori ha de ser un dels referents de la categoria.

AMB POC A PERDRE I MOLT A GUANYAR

Palafrugell, 13 de novembre de 2015.- La classificació actual del primer equip del CH Palafrugell després de les quatre primeres jornada de la primera divisió espanyola no fa que el discurs del tècnic palafrugellenc Xevi Garcia es modifiqui “anem partit a partit, sense fixar-nos en cap altre objectiu més llunyà”. El CH Palafrugell, es troba a la quarta posició de la categoria d’argent de l’hoquei patins estatal amb 8 punts, per darrera d’Alcobendas (12p), FC Barcelona B –proper rival blanc i negre- i CH Mataró (9p).

Els del Baix Empordà, nouvinguts a la categoria, son conscients que no tot serà flors i violes i malgrat tenir un inici més que acceptable, cal veure com s’afronten els partits quan tot no sigui positiu.

De moment, el proper diumenge a les 12 del migdia, el CH Palafrugell visita la pista del FC Barcelona, un rival que a priori ha de ser un dels referents de la categoria. Aquest partit serà la primera oportunitat de veure a l’equip palafrugellenc contra un bloc jove i potent, tècnicament molt bo i que pot portar de corcoll als de Xevi Garcia si no estan al 100% concentrats durant els 50’ de partit.

El calendari d’aquest mes de novembre del CH Palafrugell fa que s’hagin d’enfrontar a equips com el FC Barcelona B, l’Alcobendas a Palafrugell i CP Tordera, en el que serà un petit “tourmalet” pel conjunt baix empordanès.

 

 

Fes un comentari