DERROTA A LA PISTA DEL TORDERA 3-­‐2

No ha pogut ser, un gol d’Aguirre, a favor del Tordera a falta de 50” pel final va sentenciar el CH Palafrugell a la seva segona derrota de la temporada a la pista del CP Tordera.

DERROTA A LA PISTA DEL TORDERA 3-­‐2

Tordera, 28 de novembre de 2015.- No ha pogut ser, un gol d’Aguirre, a favor del Tordera a falta de 50” pel final va sentenciar el CH Palafrugell a la seva segona derrota de la temporada a la pista del CP Tordera, en un partit que va tenir la possibilitat de guanyar els homes que entrena Xavi Garcia. Durant els 50’ el partit va ser molt entretingut i obert, però els del Baix Empordà no varen poder mantenir l’avantatge en el marcador, després de remuntar el gol inicial de Torner. Amb el gol de Joni, que suposava l’empat a 1, el partit va entrar amb una tònica que qualsevol dels dos equips podia marxar al descans amb avantatge. Tot i això, l’empat va seguir. La segona part va començar com va acabar la primera. Partit igualat, que novament Torner s’encarregava d’avançar al seu equip després d’una blava directa a Joni. EL partit seguia obert, el Palafrugell va seguir insistint per tornar a empatar i aquesta vegada ho va aconseguir Gerard Pujol al marcar de falta directa per arribar a 15 faltes, els locals. Tornava l’empat el marcador, amb la mateixa tònica de tot el partit i a falta de 50” pel final, Moises Aguirre marcava el que seria el definitiu 3-2.

CP Tordera: López, Cantero, Serra, Teixidor i Grima –cinc titular-. Torner, Garcia, Gurri i Aguirre.

CH Palafrugell: Manzanero, Vives, Joni, Pujol i Ruiz –cinc titular- Viella, Casanovas, Martínez i Valentí.

Gols: 1-0, min.12, Torner; 1-1, min.14, Joni; (descans). 1-2, min. 34, Pujol; 2-2, min.43, Torner (fd) i 3-2, min.49, Aguirre.

Àrbitres: Miquel Lapedriza i Josep León.

Pavelló Parroquial de Tordera.

 

 

Fes un comentari