El Club Hoquei Palafrugell tanca la pretemporada guanyant la Copa Penedès

El Club Hoquei Palafrugell tanca la pretemporada guanyant la Copa Penedès

El Club Hoquei Palafrugell encara la darrera setmana d’entrenaments abans d’iniciar la lliga de Nacional Espanyola. Diumenge tancaven la pretemporada assolint el principal objectiu que s’havien marcat.

Els palafrugellencs es van proclamar guanyadors de la Copa Penedès després d’imposar-se el Tordera en la final de la competició. La Copa Penedès s’ha disputat a doble partit. Els homes de Xevi García van superar en Vilanova en un partit molt intens que els portaria a jugar la final contra els anfitrions, el Tordera a la que es van acabar imposant per un ajustat 3 a 4.

Amb la pretemporada esgotada i amb els primers objectius aconseguits, el Palafrugell ultima els darrers entrenaments abans d’iniciar la lliga. Aquest dilluns sessió de recuperació després d’un cap de setmana a doble partit i la mirada posada al dissabte que rebran a l’Alpicat a casa.

Aquest és el segon any que el Club Hoquei Palafrugell competeix a Nacional Espanyola, una categoria per la qual encara no es vol marcar cap fita, si més no de moment, pretenen anar partit a partit.

Pretemporada excel·lent pel que fa als resultats i un bon rodatge de l’equip que ja porta força minuts sobre els patins seria el balanç dels darrers dos mesos del Club Hoquei Palafrugell.

costabravadigital.cat

Fes un comentari