FER-­SE FORTS A CASA, LA CLAU

FER-­SE FORTS A CASA, LA CLAU

Palafrugell, 31 de març de 2016.- El CH Palafrugell jugarà el seu partit de la 20a jornada de la primera nacional espanyola davant el CP Tordera, en un horari que s’ha avançat fins a les 6 de la tarda (els seus partits a casa, normalment, els jugaven a les 8). Els homes de Xevi Garcia farien un pas important de cara a mantenir la permanència, si sumessin la victòria davant un rival directe que està a quatre punts dels baix empordanesos.

El CP Tordera ocupa actualment la vuitena posició de la categoria amb un total de 28 punts del 19 partits disputats; un lloc a sota, es troba situat el CH Palafrugell que té 24 punts. La victòria palafrugellenca no faria pujar algun esglaó de la classificació, però sí, com a mínim mantindria la distància de 8 punts, si no s’amplia, amb el primer equip que ocupa lloc de descens com és el CP Rivas (està a 8 punts dels Palafrugell, però amb un partit més). El lloc a la classificació és dels de tranquil litat, però no per això el CH Palafrugell hauria de caure a la relaxació. A més, el conjunt de Xavier Garcia Balda ha agafat una bona dinàmica que ha fet que durant els darrers partits hagin desenvolupat el millor hoquei des de l’inici de temporada. La primera nacional espanyola és llarga, i per això cal seguir amb la mateixa línia de “mantenir els punts de casa”, per assegurar-se la permanència a les primeres de canvi.

A la recta final de competició, el CH Palafrugell jugarà contra rivals directes i per aquest motiu els blanc i negres depenen d’ells mateixos per mantenir la categoria, l’únic objectiu marcat per a la temporada del debut. Els baix empordanesos han desenvolupat un bon joc, i només la intermitència provocada per la baixa per lesionats i/o sancionats ha fet que no poguessin agafar una regularitat que és clau, en aquesta categoria.

La derrota, en els darrers 50”, en el partit d’anada per 3-2 davant del Tordera els ha de servir de motivació extra, a un Palafrugell que ha aconseguit desenvolupar un bon nivell de joc. Si no, només cal preguntar al FC Barcelona i a l’Alcobendas.

Fes un comentari