NOTÍCIES

Actualitat del CH Palafrugell

Romà Bancells s’incorpora al Corredor Mató CH Palafrugell

ch-palafrugell-logo

COMUNICAT OFICIAL

Romà Bancells s’incorpora al Corredor Mató CH Palafrugell

 

Palafrugell, 5 de juliol de 2021.- Romà Bancells és la primera incorporació del Corredor Mató CH Palafrugell pel curs 2021/22. 

El jugador de Maçanet de la Selva arriba al conjunt baix-empordanès després de tancar un cicle de quatre temporades al Reus Deportiu Miró. Equip on ha estat una peça clau i hi ha guanyat la Supercopa d’Espanya (2019) i una Lliga Catalana (2017). Més enllà del Reus Deportiu Miró, en anys anteriors va ser jugador del SHUM Maçanet, on es va formar, i del CP Vic, on va obtenir èxits destacables, com tres Copes i dues Supercopes d’Espanya.

El defensa gironí també ha format part de la Selecció Catalana i la Selecció Espanyola, amb les quals ha sumat al seu palmarès una Copa Amèrica i una Golden Cup (2010) amb la catalana, i un Campionat del Món (2009) i dos Campionats d’Europa (2010 i 2012) amb l’espanyola.

El fitxatge de Bancells sumarà un plus d’experiència i qualitat al projecte de Xevi Garcia per la tercera temporada consecutiva que competiran a la màxima categoria estatal d’hoquei patins. Un projecte que des del club defineixen com a il·lusionant i motivador.

L’acord amb Romà Bancells com a jugador del club és d’1+1. És a dir, per a aquesta temporada, més una d’opcional. 

Se suma a les sis renovacions

Romà Bancells se suma a la plantilla renovada formada per Xavier Aldrich, Marc Figa, Borja Ramon, Sergi Canet, Caco Ceschin i el porter Jordi Pinsach. En els pròxims dies seguirem anunciant novetats.

Romà BancellsFoto: Laia Campos

 

Fes un comentari