LA BRAVA, NOU PATROCINADOR DEL PRIMER EQUIP DEL CORREDOR MATÓ - CH PALAFRUGELL PER LA TEMPORADA 2017-2018

El primer equip del CH Palafrugell i els socis de La Brava

LA BRAVA, NOU PATROCINADOR DEL PRIMER EQUIP DEL CORREDOR MATÓ – CH PALAFRUGELL PER LA TEMPORADA 2017-2018

L’equip lluirà La Brava en la seva primera temporada a OK Lliga

Palafrugell, 13 de juny de 2017.
El Club Hoquei Palafrugell i La Brava han signat un acord de patrocini per a la pròxima temporada a OK Lliga.
Per a l’empresa cervesera que neix al cor de la Costa Brava, a les cales de Palafrugell, li ha sigut fàcil apostar per el projecte que porta a terme el club i que l’ha portat a estar a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal, per proximitat d’idees en la promoció del territori on es troben.
Aquest acord contempla la promoció de La Brava en l’equipació del primer equip del Corredor Mató – CH Palafrugell i en un lloc destacat del pavelló del carrer Ample, alhora, col·laboraran conjuntament en actes de promoció del Corredor Mató – CH Palafrugell.
El Corredor Mató – CH Palafrugell afegeix doncs, La Brava, com un dels patrocinadors principals del club per lluitar en la seva primera temporada a OK Lliga.

El primer equip del CH Palafrugell i els socis de La Brava

El primer equip del Corredor Mató – CH Palafrugell i els socis de La Brava

El president del CH Palafrugell, Joan Tané, i el Cofundador i Director executiu de La Brava, Sergi Carmona, en el moment de la signatura del conveni.

El Cofundador i Director Executiu de La Brava, Sergi Carmona, i el President del Corredor Mató – CH Palafrugell, Joan Tané, en el moment de la signatura del conveni.

Fes un comentari