SEGUIM LÍDERS

SEGUIM LÍDERS

El Palafrugell passa la prova de foc de la pista del Calafell amb una victòria convincent 1-4

Calafell, 14 de novembre de 2016.- Nova victòria de prestigi del CH Palafrugell, aquesta vegada a la pista del Calafell, equip que la temporada anterior militava a l’OK Lliga, per un contundent 1-4. El saber fer en defensa, i el control de les emocions en els moments claus, varen ser determinants per sumar un nous tres punts, que els mantenen a dalt de la classificació.

El partit va tenir aquell punt de rivalitat extra que donava el coneixement que ambdós conjunts lluitaran, fins al final, per als mateixos objectius. I es que la igualtat i fins i tot, la duresa, en alguns trams del partit, va ser la nota predominant. Les defenses guanyaven als atacs i això feia que no es mogués el marcador, tot i les ocasions. Els porters Martí Serra i Lino varen ser peces claus en els seus respectius equips. Tot va canviar a 4:34 per arribar al descans, quan Roger Martí, marcava de penalt l’1 a 0. La intensitat es feia palesa però en cap manera, els homes de Xevi Garcia varen relaxar-se, i menys, el braç a tòrcer. Amb la mínima diferència a favor dels locals, es marxava al descans.

A la represa, el partit va seguir amb la mateixa tònica. Partit intens, en punts fins i tot brut, amb defenses que guanyaven als atacs, i bones intervencions dels porters. Tot i així, el CH Palafrugell a sota la porteria de Martí Serra. El seu premi, el va tenir a 6:03 per acabar el partit quan Marc Brugué igualava el partit. Sense temps de pair, l’empat, els baix empordanesos, un minut més tard certificaven la remuntada, gràcies al gol de Joni. L’1-2 va fer que als locals els hi entressin els nervis. Les protestes als àrbitres es varen multiplicar i degut això una blava a 2:30 i tres faltes seguides als locals provocaven el neguit del Calafell. El Palafrugell va saber estar en el seu lloc i primer Marc Brugué, a falta de 46” i després Gerard Pujol, a falta de 21”, feien pujar, l’1-3 i l’1-4, respectivament, esborrant qualsevol opció d’empat dels locals.

1 CALAFELL TOT L’ANY. Serra, Romeu, Ortoll, Palau, Vergés, Martí (1), Ferrer, March, Gumà, Andreu.

4 CH PALAFRUGELL. Lino, Ribot, Viella, Brugué (2), Vives, Joni (1), Ruiz, Pujol (1), Casanovas i Panella.

Gols.- 1-0, minut 21, Martí; (descans). 1-1, min.44, Brugué; 1-2, min.45, Joni; 1-3, min.49, Brugué i 1-4, min.49, Pujol.

Àrbitres: Marc Soler i Quim Navales.

 

El CH Palafrugell goleja en sis minuts i comença a creure en l’ascens a OK Lliga

Costabravadigital.cat

 

El Palafrugell va destrossar el Calafell per 1-4 en un partit que va anar perdent fins als darrers 6 minuts. Al final es va treure el ventre de penes i va remuntar un gol inicial del Calafell i endussar-ne 3 més.

Amb aquesta victòria els de Xavi Garcia fan un pas decisiu per anar a la Copa del Rei i es manté líder amb 5 punts de distància respecte el segon.
Pujar a l’OK Lliga comença a ser creïble.

http://www.costabravadigital.cat/index.php/palafrugell/294-actualitat-i/99728-el-ch-palafrugell-goleja-en-sis-minuts-i-comenca-a-creure-en-l-ascens-a-ok-lliga

 

Fes un comentari