Victòria contundent però enganyosa 6-2 davant el Mieres

El primer equip d’hoquei patins del CH Palafrugell va aconseguir la segona victòria a casa, aquesta vegada davant el Mieres, per un contundent 6-2.

Victòria contundent però enganyosa 6-2 davant el Mieres

Palafrugell, 2 de novembre de 2015.- El primer equip d’hoquei patins del CH Palafrugell va aconseguir la segona victòria a casa, aquesta vegada davant el Mieres, per un contundent 6-2. Malgrat que el resultat pugui assenyalar que el partit va ser plàcid pels palafrugellencs, això s’allunya molt de la realitat. Molta emoció i només al final els de Xevi Garcia varen aconseguir distanciar-se definitivament en el marcador.

La primera part va estar marcada per una sortida més aviat “fluixeta” del Palafrugell que va permetre ficar-se el Mieres, en el partit. Poc a poc els blanc i negres varen “ficar-se” fins aconseguir que el descans el marcador assenyalés un favorable 2-1.

La represa, el Palafrugell va sortir més connectat i això va permetre anul·lar els asturians que poc a poc es varen anar apagant al veure com no aprofitaven les seves oportunitat, sobretot en accions a jugada aturada. Els locals varen empènyer l’accelerador fins arribar el 6-2 final.

El proper rivals del baix empordanesos, serà el CP Arenys de Munt, el proper diumenge dia 8 de novembre a les 12 del migdia a la pista maresmenca.

 

CH Palafrufgell.- Valentí, Brugué, Joni, Pujol i Vives –cinc inicial-. Manzanero, Casanovas, Ruíz i Viella.

CP Mieres: Aguilar, González, Isla, López i Carmona – cinc inicial-. Monje, Quintanal, Sabater, Rey i Velasco.

 

Gols: 0-1, min.17, González; 1-1, min.21, Pujol; 2-1, min.22, Pujol (fd) [descans]. 3-1, min.27, De la Isla (pp); 4-1, min.30, Pol Vives; 5-1, min.35, Joni; 5-2, min.43, Carmona; 6-2, min.48, Brugué;

 

Àrbitres: Joan Raset i David Calonge.

 

IMG_0202Foto: Ricard Fernández

 

FullSizeRender

 

Fes un comentari