VICTÒRIA DE PRESTIGI A TORDERA

VICTÒRIA DE PRESTIGI A TORDERA

El 3-5 fa que una setmana més, siguem líders

Tordera, 29 d’octubre de 2016.- Victòria de prestigi el que va aconseguir dissabte el CH Palafrugell a la pista del Tordera que fa que l’equip de Xavi Garcia segueixi ocupant el lideratge de la competició, on suma els partits per victòries.

Malgrat l’aparent superioritat blanc i negre, el partit va tenir molts moments d’igualtat a la pista. Només la clarividència de cara a porteria dels palafrugellencs va trencar aquesta dinàmica i ho va fer a 7:40 pel descans, quan Xavier Aldrich, feia pujar el 0-1. Els locals varen apretar per intentar reduir la diferència palafrugellenca, però a 2:53, el mateix Aldrich, feia pujar després del llançament de penalt, el 0-2, amb el que es marxaria al descans. Els blanc i negres havien aprofitat les seves oportunitats i marxaven al vestidor, amb una renda important.

A la represa, els homes de Xevi Garcia varen deixar KO el seu rival, quan només transcorreguts 4:30 Gerard Pujol feia pujar el 0-3. El CH Palafrugell amb un bon treball defensiu, no permetia als locals penetrar i si ho feien, era el porter blanc i negre el que s’encarregava de esmicolar les ocasions. Tot feia presagiar una nova victòria del CH Palafrugell però en quatre minuts (del 30 al 34) Bernabé Garcia va reduir les diferències dels visitants fins el 2-3. Tornava a haver-hi partit. La igualtat tornava a ser la protagonista, aquesta vegada amb  una mínima diferència favorable al Palafrugell. En els darrers quatre minuts, es va tornar a viure, moments de bogeria. Primer, Gerard Pujol, feia pujar el 2-4 a 4:13 per acabar; Oriol Palomeras va fer que no durés gaire l’alegria als del Baix Empordà fent pujar el 3-4 a 3:44 per finalitzar. El partit es va trencar definitivament quan a 2:34, Gerard Pujol transformava una falta directa que donava la tranquil·litat als seus. El Tordera ho va intentar, va pressionar a tota la pista, on es va veure sancionat amb dues targetes baves que el varen deixar amb dos a la pista. Amb aquest fet, el Palafrugell va decidir dormir el partit per acabar sumant els tres punts, amb el marcador de 3-5 final.

 

3 CP TORDERA. López, Garcia (2), Parra, Teixidó, Martos, Palomeras (1), Aguirre, Gimenez, Cuervo i Manzanero.

5 CH PALAFRUGELL. Luzón, Ribot, Viella, Brugué, Aldrich (2), Pujol (3), Ruiz, Casanovas i Panella.

Gols.- 0-1, minut 18, Aldrich; 0-2, min.23, Aldrich (p). (descans). 0-3, minut. 29, Pujol; 1-3, min.30, Garcia; 2-3, min.34, Garcia; 2-4, min.46, Pujol; 3-4, min.47, Palomeras; 3-5, min.38, Pujol (fd).

Àrbitres: David Cantos i Álvaro de la Hera.

 

 

El Palafrugell segueix líder i invicte

La Xarxa

http://www.laxarxa.com/esports/noticia/el-palafrugell-segueix-lider-i-invicte

 

Fes un comentari